Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dit hielden David en Victoria Beckham jarenlang geheim

Victoria en David Beckham zijn alweer 18 jaar gelukkig getrouwd. Het beroemde koppel heeft 4 kinderen, zonen Brooklyn, Romeo, Cruz en dochter Harper. Nu blijkt dat David en Victoria jarenlang een geheim hebben bewaard voor een van hun kinderen.

Hun 17-jarige zoon Brooklyn vertelt aan Wonderland Magazine dat hij jarenlang niet wist dat zijn ouders beroemd waren. Pas toen hij een tiener was, vertelden zijn ouders hem hoe de vork in de steel zat. “Ik wist eigenlijk niet dat zij bekend waren totdat ik 13 was”, aldus Brooklyn.

Advertentie

Voetbalwedstrijd
Victoria en David wisten het goed geheim te houden, al viel hun oudste zoon gaandeweg wél een aantal dingen op. “Ik ging naar een voetbalwedstrijd en mensen riepen mijn vaders naam. Ik dacht: wat? O, mijn god.” Brooklyn ziet zijn ouders uiteraard niet als beroemdheden, maar heeft inmiddels wel door hoe bekend ze zijn. Des te meer respect heeft hij voor het feit dat zijn ouders het zo lang wisten te verbergen.

LEES OOK:

Bron: Vogue, beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien