Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

De 3 leukste kerstmarkten voor dit weekend

Bonnie Dubois is gek op haar dochter Mia (12), werken en reizen en probeert dit te combineren met een gezonde levensstijl. Hier op LibelleDaily houdt ze je helemaal up-to-date als het gaat om leuke dingen doen. Volg Bonnie ook via haar Facebookpagina of haar persoonlijke blog.

De kerstperiode, ik kijk er elk jaar weer naar uit. De geur van dennenbomen, de gezellige sfeer en het samenzijn met vrienden en familie…. Heerlijk! Een leuke kerstmarkt staat bij ons elk jaar wel op het programma. Meestal gewoon in Nederland want voor glühwein, kerstspulletjes en gezelligheid hoef je echt niet per se naar Duitsland af te reizen. Deze 3 kerstmarkten in Nederland vind ik echte aanraders voor dit weekend:

Advertentie

Drijvende kerstmarkt in Leiden

In hartje Leiden is midden op de Nieuwe Rijn een geweldig kerstdorp gemaakt. Je kunt er volop winkelen, lekkers proeven en schaatsen. In het drijvende dorp is een ijsbaan te vinden waar jong en oud de ijzers onder kunnen binden. Ook is er een haven aangelegd van waaruit verwarmde rondvaartboten het stadcentrum in kerstsfeer laten zien.

Wanneer: 13 – 21 december, 12:00 – 21:00 uur
Entree: gratis (m.u.v. de schaatsbaan en de rondvaartboot)
Locatie: Nieuwe Rijn, Leiden

Kerstmarkt in Maastricht

In de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen in Maastricht. De kerstmarkt op en rond het Vrijthof is een jaarlijks hoogtepunt. Loop rond over de (deels overdekte) kerstmarkt, geniet van poffertjes, glühwein, snert of Reibekuchen in het horecapaviljoen. Maak een ritje in de Grande Carroussel of overzie de stad vanuit het enorme reuzenrad. Ook hier kun je schaatsen aantrekken en rondschaatsen op de ruim 800 m2 aangelegde ijsbaan.

Wanneer: 29 november – 30 december 2014
Entree: Gratis, maar voor de attracties betaal je entree
Locatie: Vrijthof Maastricht

Moderne Hippies-kerstmarkt in Amsterdam

Zin in een hippe kerstmarkt? Dit weekend vind je in Roest in Amsterdam de zogenaamde Moderne Hippies-kerstmarkt. Waar moet je aan denken? Een heleboel fair & vintage bij elkaar, allemaal in een Ibiza-achtige bohemian sfeer.

Wanneer: zondag 21 december, 12:00 – 18:00 uur
Entree: gratis
Waar: Roest in Amsterdam

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien