Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Dit zijn de 6 leukste katten-apps

Katten op social media, een gouden combinatie. Van kattenselfies tot kittenfilmpjes, we love it. Heb jij zo’n fijne pluizebol thuis en kun je er geen genoeg van krijgen? Download dan deze katten-apps. 

Telekitty
Met deze gratis app kun je zogenaamd de gedachten van je poes lezen. Neem een foto van je kat en Telekitty ‘scant’ de hersenen van poes om te weten te komen wat-ie denkt. Zijn gedachte of filosofische quote kun je daarna opleuken met grappige stickertjes en tekeningetjes. (iOS.)

Advertentie

katten-apps-libelle

Cat Selfie en Snapcat
Het is nog niet altijd makkelijk om je kat waardig op de foto te krijgen. Die eigenwijze donderstenen doen helemaal wat ze zelf willen, in plaats van netjes te poseren. Daarom is er Cat Selfie voor iOS en Snapcat voor Android, voor de ultieme kattenselfie. Een bolletje, muis of laserlichtje in de app trekken de aandacht van je viervoeter, en wanneer hij met zijn pootje op je scherm drukt, maakt de app automatisch een foto. Picture purrrfect!

katten-apps

FindMyCat
De nachtmerrie van elke kattenbezitter: een wegloper. Gelukkig is er FindMyCat voor iOS, waar je een oproep kunt plaatsen voor verloren of gevonden katten, met alle details en een handige kaart.

katten-aps

CatPaint
Een foto – welke dan ook, maar vooral als je iets wilt verkopen! – is niet compleet zonder kat erop. Maar niet iedereen kan overweg met Photoshop. Daarom is er Catpaint (iOS), waarmee je in no time in elke foto een kat plakt.

katten-apps

Human-to-cat-translator 
Deze kattenvertaal-app kan je helpen als je kat weer eens ‘hard to get’ is. Hij vertaalt jouw “Kom eens hier”, “Laat die vogel los” of “Niet met je nagels aan de bank!” naar een “Mraaauuw”, “Miieeuuuuuw” of “Prrrr”. Niet echt natuurlijk, maar grappig is het wel. (iOS en Android.)

katten-apps

Cat Communicator
Oftwel de miauw-vertaler (iOS): deze doet het het omgekeerde van de app hierboven en vertelt je precies wat alle miauwtjes en knorretjes betekenen. Mauw!

katten-apps

LEES OOK:

Bron: HLN.be. Video: Zie.nl

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien