Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Dit denkt degene die jou waxt

Ze schaamt zich, ze lacht erom en ze voelt zich een barbaar.
De Engelse krant The Guardian interviewde een onthaarster om haar nu eens te vragen: wat denk jij écht als je een vrouw waxt? Vrouwonline zette de belangrijkste oneliners op een rij.

De onthaarster geeft aan dat ze blij is dat de vrouwen haar vertrouwen, dat ze zich comfortabel genoeg voelen om met hun benen wijd te gaan. “Maar ik ben wel iedere dag, eerlijk gezegd, opnieuw een beetje in shock dat je dit doet. Ikzelf kies gewoon voor een ouderwetse driehoek, die ik net genoeg trim zodat er geen haren uit mijn onderbroek piepen.”

Advertentie

Pijn
Ze vindt het niet leuk om mensen pijn te doen. Ze vertelt aan de krant hoe ze vrouwen had die huilden, schreeuwden en haar hand wegduweden. “Het is best barbaars als je er over nadenkt. Het zou mooi zijn als vrouwen zich niet meer verplicht zouden voelen zich te ontharen. Maar het is nu eenmaal mijn werk.” Ze geeft aan dat het ontharen minder zeer doet als je het vaker doet. “En dat is geen verkooppraatje.”

Lachen
En ja: ze kan er soms best om lachen. Al die vrouwen die daar op hun rug voor haar liggen, met de benen wijd. “Al die posities waar ze zich soms in moeten wringen. Geen wonder dat sommige vrouwen de hele sessie blozen.”

Schamen
Ze vindt het wel awkward als ze een schaar erbij moet pakken omdat de haargroei zo weelderig is. “Ik houd dan mijn hoofd naar beneden. Ik denk dan: hoe minder oogcontact, hoe beter.

In het begin schaamde de onthaarster zich meer dan nu. “Nu denk ik tijdens mijn werk gewoon na over wat ik ’s avonds ga eten.”

Bron: Het Laatste Nieuws

Eerder verschenen op VrouwOnline

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien