Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Deze 6 dingen herken je als creatieveling

Creatieve mensen heb je vrijwel overal nodig. Ze denken nét even anders en komen met goede ideeën wanneer de rest er niet meer uitkomt. Deze dingen zijn herkenbaar als je een creatieveling bent – of iemand uit je omgeving, natuurlijk.

1 Standaard staat niet in jouw woordenboek
Wanneer mensen om je heen naar standaard antwoorden grijpen, doe jij het net even anders. Eén van de velen zijn, wil je liever niet en dus voeg jij altijd iets extra’s toe om het speciaal te maken.

Advertentie

2 Je denkt in oplossingen
Is er een probleem of weet je even niet hoe je iets moet oplossen? Geen probleem, jij verzint wel iets. Je denkt buiten de lijntjes waardoor jij altijd met de beste oplossingen komt.

3 Mensen hebben jou soms écht even nodig
Als creatief persoon heb je vaak een streepje voor. Wanneer mensen er even niet meer uitkomen, schakelen ze jouw hulp in, want jij komt immers met oplossingen!

4 Je bent vaak minder gestrest
Creatieve mensen weten vaak iets beter wat ze willen dan anderen. Om die reden maak je je soms minder zorgen om dingen en ben je dus minder gestrest, iets wat heel fijn is.

LEES OOK: 5 TIPS OM JE MINDER GESTREST TE VOELEN

5 Introvert én extravert
Sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Of blijf je liever op de achtergrond? Iets er tussenin waarschijnlijk niet, want creatievelingen zijn juist heel introvert of extravert. Je doet iets helemaal op jouw eigen manier.

6 Je doet alles met passie
Doordat je goed weet wat je wilt, ga je er meestal ook 100% voor. Nog een opdracht afmaken voor het werk of de finishing touch van dat ene schilderij? Wanneer jij je even inzet, is het zo gepiept.

Dat creatief zijn zich niet alleen uit tijdens het werk, bewijzen deze video’s.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Bron: Enfait. Beeld: iStock, Zie.nl

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien