Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit gebeurde er vandaag op Libelle Daily

Ook vandaag waren er weer veel artikelen te vinden op Libelle Daily. Zoals: Franska’s Favorites,  met de nieuwste sporttrend piloxing verbrand je per sessie meer dan 1200 calorieën en poes Sauerkraut doet zijn naam eer aan.

Franska’s Favorits
Libelle’s hoofdredacteur Franska struint in haar vrije tijd graag het web af. Op Libelle Daily deelt ze wekelijks haar leukste vondsten. Deze week een heerlijk en vrolijk nummer, een prachtige bakvorm en de show van ‘s lands trots Viktor & Rolf. Lees hier het artikel.
Franska

Advertentie

Speciale app voor de wintersport: ‘Ski tracks’
‘Ski tracks’ is een prijswinnende app speciaal voor de wintersport. Je kunt er niet alleen op zien hoeveel kilometer je waar hebt geskied, maar je hebt ook meteen al je foto’s bij elkaar. Lees hier meer over de app
wintersport_app_ski-tracks-libelle

Poes Sauerkraut is de nieuwe internetsensatie
Na de immer chagrijnige internetsensatie Grumpy Cat is het nu hoog tijd voor een andere kat aan de top. Ontmoet Sauerkraut. De poes had zich geen betere naam kunnen wensen want ze kijkt inderdaad behoorlijk zuur. En dat is meteen de reden van haar populariteit. Lees meer over Sauerkraut hier.
sauerkraut

Nieuwe sporttrend: piloxing
Piloxing, ooit van gehoord? Het belooft dé sporttrend van 2015 te worden. Met één sessie kun je maar liefst 1200 calorieën verbranden. Lees hier hoe het werkt.
piloxing

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien