Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit gebeurde er vrijdag 27 februari op Libelle Daily

Vandaag waren er weer veel leuke artikelen te vinden op Libelle Daily. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet.

Zangeres Do: “Ik wil laten zien wie Do is”
Na acht jaar staat de ‘girl next door’ met het gouden keeltje weer op het podium, waar we haar zo graag zien. Intiem en echt. Ouder en wijzer. Én zoals de titel van haar nieuwe show en gelijknamige album luidt: ‘uncovered’. Lees het artikel hier.
Zangeres Do

Advertentie

Ouderwetse poloroids schieten
Ieder mobieltje is tegenwoordig wel voorzien van een camera waardoor er meer foto’s worden gemaakt dan ooit. Maar eerlijk is eerlijk; de meeste van die foto’s worden vergeten en zijn daardoor veroordeeld tot de diepste krochten van je telefoon. Zonde natuurlijk, want niets leuker dan samen door een fysiek fotoalbum bladeren om herinneringen op te halen. Lees hier bericht.
polaroid

‘Denker des Vaderlands’ zijn: wat betekent dat eigenlijk?
Arts , filosoof en hoogleraar Marli Huijer is de eerste vrouw in Nederland die zich ‘Denkeres des Vaderlands’ mag noemen. Maar… wat is dat eigenlijk? ”Een Denker des Vaderlands brengt de filosofie onder de aandacht.” Lees hier het interview.
denker_vaderlands

Aap na 30 jaar herendigd met soortgenoot
Chimpansee Linda werd vorig jaar door Stichting AAP gered. Nu heeft ze voor het eerst in dertig jaar een soortgenoot in de armen kunnen sluiten. Gisteren is ze samen met chimpansee Julio in één kooi gezet. Of dat goed zou gaan wist niemand vooraf zeker. Bekijk hier de video.
aap_Libelle

Er zijn maar weinig baby’s die zo lachen
Hoe schattig zijn baby’s met een onverwacht zware stem? Er zijn maar weinig baby’s die zo klinken. De ouders zullen een hoop pret hebben met dit lachebekje!Bekijk de video hier.
baby

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien