Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit maakt je écht gelukkig

De kleine dingen in het leven maken je gelukkig, en niet dat ene grote doel dat je voor ogen hebt. Volgens onderzoekers doen regelmatige geluksmomentjes meer met je dan één groot intens moment.

 

Advertentie

Hoe dat kan? Veel kleine mooie momenten neem je vreemd genoeg minder voor lief dan dat ene grote doel waar je naar al zo lang naar uit keek. Ze zijn spontaner, er zijn geen verwachtingen gecreëerd en doen dus meer met je.

Balans
Ook maken we in ons dagelijks leven veel slechte dingen mee, waardoor we juist die kleine fijne momentjes nodig hebben om de boel weer in balans te krijgen.

Positief
Dit geldt ook voor mensen die weinig tijd of geld hebben om iets leuks te doen. Probeer energie te halen uit de alledaagse positieve dingen en niet te veel te focussen op de negatieve aspecten in je leven. Dát is het geheim van gelukkige mensen.

Bron: Time. Beeld: iStock

 

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien