Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dj Tiësto wint Grammy

Dj Tiësto heeft een Grammy gewonnen met zijn remix van de hit ‘All Of Me’ van John Legend. Tijs Verwest, zoals Tiësto in werkelijkheid heet, won de prestigieuze Amerikaanse prijs in de categorie Best Remix Recording.

De Brabantse Tiësto kwam de Grammy hoogstpersoonlijk ophalen in Los Angeles. Hij troefde de andere vijf genomineerden af, waaronder de Duitse dj Robin Schulz die een remix maakte van de wereldhit Waves van de Nederlandse zanger Mr. Probz.

Advertentie

“Dit is de slagroom op de cake. Ik heb bijna elke award al wel gewonnen in mijn leven, maar nog nooit een Grammy. Dus dit was echt heel gaaf om te winnen”, vertelt Tiësto aan de NOS.

De dj reageerde kort na de Grammy-uitreiking enthousiast op Twitter:


Bron: NOS. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien