Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

8 drankjes van Starbucks met verrassend weinig calorieën

Met de zomer in aantocht wordt het weer tijd voor iced coffee. Tegelijkertijd willen we niet nú al ons bikini-lichaam opgeven. De oplossing? Een van deze acht drankjes van Starbucks, die allemaal minder dan 100 calorieën tellen.

Vooropgesteld dat je ze bestelt in de kleinste maat.

Advertentie

  1. Koud gezette koffie: 5 calorieën en zero suiker. Met een wolkje melk kom je uit op 25 calorieën en 2 gram suiker.
  2. Iced coffee: ongezoete ijskoffie. Bevat minder dan 5 calorieën.
  3. Caffè Americano: een of twee espressoshots, afgetopt met water, eventueel met ijs geserveerd. Minder dan 10 calorieën.
  4. Iced Skinny Mocha: gemaakt met espresso, mokkasiroop met minder suiker en magere melk. Die 90 calorieën smaken heerlijk!
  5. Starbucks Dubbele Shot op ijs: ga voor deze variant – gekoelde espresso met een beetje melk en suiker – als je een stevige opkikker nodig hebt. De schade? 70 calorieën.
  6. Iced tea: afhakelijk van de variant die je kiest, krijg je met dit drankje 60 tot 80 calorieën binnen.
  7. De Starbucks Refresher: versgeperste fruitsapjes met extracten van groene koffie. De varianten met bessen, limoen en aardbeien bevatten elk tussen de 60 en 80 calorieën en 11 tot 16 gram suiker.
  8. Espresso Light Frappuccino: minder calorieën innemen betekent niet dat je je favoriete Starbucks-drankje hoeft op te geven. Deze frappuccino is gemaakt met magere melk en bevat 80 calorieën en 16 gram suiker.

Bron: Good Housekeeping. Beeld: iStock

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien