Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Zien: ode aan vrouwen met alle maten in een badpak

Op de catwalk wordt de badmode van Victoria’s Secret altijd getoond door ultraslanke, langbenige modellen. Maar hoe ziet de badkleding er nu eigenlijk uit bij vrouwen die geen topmodel zijn van beroep? 

Nu de zomer aanbreekt, worden we in alle reclames geconfronteerd met prachtig afgetrainde modellen in minuscule badkleding. Niets zo ontmoedigend als je zelf nog moet winkelen voor een badpak of bikini, in pashokjes zonder goede belichting, visagie, topfotograaf en Photoshop.

Advertentie

Lees ook: badmode voor ieder figuur

Realiteit
Zes vrouwen met verschillende maten besloten daarom de hele wereld ‘de realiteit’ te laten zien. Ze hulden zich in badpak of bikini van Victoria’s Secret en probeerden de poses van de modellen zo goed mogelijk te imiteren om te laten zien hoe zo’n dagje Zandvoort eruitziet.

bapdak_victoria_2

badpak_victoria_5
badpak_victoria_3

badpak_victoria_4

Bekijk hier de rest van de foto’s.

Bron, beeld: Buzzfeed

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien