Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Fans teleurgesteld nadat 'curvy' Miss Indiana top 10 niet haalt

Toen Miss Indiana afviel na de bikinironde spraken fans via Twitter hun woede uit.

Twintig Missen strijden afgelopen zondag voor de Miss USA verkiezing. Toen Miss Indiana afviel na de bikinironde spraken fans via Twitter hun woede uit.

Advertentie

Veel fans waren juist blij dat Mekayla Diehl (25) ietwat meer rondingen had dan haar mede-Missen. Zo zegt de ene teleurgestelde twitteraar: “Jammer. Miss Indiana leek op een normaal persoon… En ze ging niet door.” Een andere beaamde met: “Ik hoopte echt dat Miss Indiana de top 10 zou halen. Ze was de enige met een tamelijk normaal lichaam.”

Trots

Hoewel ze niet met de kroon naar huis is gegaan, gaat Mekayla niet bij de pakken neer zitten. Ook zij stuurde na afloop van de wedstrijd een tweetje de wereld in: “Ik heb hard voor mijn lichaam gewerkt zonder te geobsedeerd te raken en ik ben zo trots als het maar kan”.

Wat vind jij?

 

Dit is de winnares van Miss USA 2014:

Bron: DailyMail

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien