Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Flesje Coca-Cola met strak vastgedraaide dop moet mensen koppelen

In een park in Shanghai, China, staat een automaat gevuld met flesjes Coca-Cola waarvan de doppen extra strak zijn vastgedraaid om mensen aan elkaar te koppelen.

De automaat is onderdeel van de ‘Coca-Cola Icebreaker’-campagne en de bedoeling is dat nietsvermoedende vrouwen een flesje frisdrank uit de automaat halen en erachter komen dat ze het niet zelf kunnen openen.

Advertentie

De vrouwen in kwestie kunnen een man om hulp vragen of een man ziet de vrouw worstelen en biedt uit zichzelf aan om het flesje voor haar te openen. Hierdoor zouden nieuwe contacten en zelfs relaties kunnen ontstaan.

Huwelijksmarkt
China staat erom bekend dat het er niet eenvoudig is om een partner te vinden. Ouders gaan dan ook naar zogeheten huwelijksmarkten waar ze proberen een geschikte partner te vinden voor hun kinderen. Coca-Cola hoopt met deze automaat het probleem op te lossen en mensen dichterbij elkaar te brengen. Lang niet alle pogingen leiden tot relaties, maar degenen die wel een relatie krijgen kunnen zeggen dat het allemaal begon met een flesje Coca-Cola.

Bekijk hieronder de video.

Bron: Design Taxi

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien