Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Flesje Coca-Cola met strak vastgedraaide dop moet mensen koppelen

In een park in Shanghai, China, staat een automaat gevuld met flesjes Coca-Cola waarvan de doppen extra strak zijn vastgedraaid om mensen aan elkaar te koppelen.

De automaat is onderdeel van de ‘Coca-Cola Icebreaker’-campagne en de bedoeling is dat nietsvermoedende vrouwen een flesje frisdrank uit de automaat halen en erachter komen dat ze het niet zelf kunnen openen.

Advertentie

De vrouwen in kwestie kunnen een man om hulp vragen of een man ziet de vrouw worstelen en biedt uit zichzelf aan om het flesje voor haar te openen. Hierdoor zouden nieuwe contacten en zelfs relaties kunnen ontstaan.

Huwelijksmarkt
China staat erom bekend dat het er niet eenvoudig is om een partner te vinden. Ouders gaan dan ook naar zogeheten huwelijksmarkten waar ze proberen een geschikte partner te vinden voor hun kinderen. Coca-Cola hoopt met deze automaat het probleem op te lossen en mensen dichterbij elkaar te brengen. Lang niet alle pogingen leiden tot relaties, maar degenen die wel een relatie krijgen kunnen zeggen dat het allemaal begon met een flesje Coca-Cola.

Bekijk hieronder de video.

Bron: Design Taxi

Eerder verschenen op VrouwOnline

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien