Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Déze foto's laten het grootste verschil tussen ouders en grootouders zien

Bij opa en oma mag alles. Snoepen, laat opblijven, de hele avond televisiekijken. De oma van de 5-jarige Dresden deed er nog een schepje bovenop. En nee, het is geen skydive zoals de oma in de bovenstaande video.

Dresden komt heel graag bij zijn oma en oma vindt het fantastisch om tijd met hem door te brengen. Ze doet alles om haar kleinzoon blij te maken. De kleine jongen is een grote fan van video’s op Youtube gemaakt door Guava Juice en toen zijn oma daar een hilarische challenge zag, besloot ze om Dresden daarmee te verrassen.

What kind of person cooks 15 lbs of spaghetti in various colors, then uses it to fill a bathtub so a 5-year old can squish around? A grandma. from pics

7 kilo
In de video ging iemand in een bad vol met gekleurd spaghetti liggen. Hoe fantastisch zou dat zijn voor 5 jarige jongen? Oma ging aan de slag met bijna 7 kilo spaghetti. Het duurde 3 uur om al die spaghetti te koken en het vervolgens met kleurstof in alle kleuren van de regenboog te kleuren. Ze vulde het bad met de spaghetti en liet haar kleinzoon erin spelen. En dat vond hij fantastisch, hij heeft 2 uur lang in het bad gelegen.

Schoonmaken
Je zou denken dat het een hele klus was om het bad weer schoon te krijgen, maar volgens de vader van het jongetje kostte het oma maar 10 minuten om alle spaghetti uit het bad te scheppen. Om te voorkomen dat er commentaar zou komen op het feit dat er zoveel spaghetti weg is gegooid, heeft de vader dezelfde hoeveelheid spaghetti gedoneerd aan de lokale voedselbank.

Regels
Deze verrassing laat maar weer zien hoe bijzonder de band tussen grootouders en hun kleinkinderen is. “Grootouders mogen hun eigen regels maken. En de eerste regel is meestal dat er geen regels zijn”, vertelt de vader van het jongetje. “Er moet alleen lol gemaakt worden”. Dat moet zeker gelukt zijn!


Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95. 

LEES OOK:

Bron: Buzzfeed.com. Beeld: Reddit.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien