Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Deze vrouw beweert dat ze huwelijken redt door met getrouwde mannen te slapen

De Britse Gweneth Lee (45) gaat met getrouwde mannen naar bed en claimt dat ze daarmee hun echtgenotes een gunst bewijst. Volgens haar blijven op die manier gezinnen bij elkaar. 

Gweneth weet dat een van de getrouwde mannen met wie ze de lakens deelt, toestemming heeft van zijn vrouw. Zij had geen zin meer om met hem naar bed te gaan en wist dat haar man zijn trekken ergens anders zou zoeken. “Als haar echtgenoot geen toestemming had om vreemd te gaan, zou hij haar hebben verlaten en dat zou een hele familie uit elkaar rukken”, redeneert de minnares.

Advertentie

Vrolijkere echtgenoot
“Ik voel me moreel gezien absoluut niet schuldig over wat we doen”, vervolgt Gweneth in The Daily Mail. “Iedereen heeft profijt van deze regeling: zelfs de vrouw omdat zij er een vrolijkere echtgenoot voor terug krijgt.”

Rijke mannen
De vrouw meldde zich na de dood van haar Nederlandse man aan op een buitenechtelijke datingsite. Ze wil graag rijke mannen ontmoeten voor avontuurtjes zonder consequenties. Toen haar man nog leefde, was ze trouw aan hem. Na zijn dood besloot ze echter dat het tijd was voor een spannender leven.

Alleen het plezier
“Sites als deze trekken mannen van een hoog kaliber aan. Ze zijn rijk, heel discreet en hebben een groot libido. Precies wat ik zoek. Ik wilde alleen het plezier en niet de complicaties die normaal gesproken bij een affaire komen kijken.”

Trouwen
Toch geeft Gweneth toe dat ze uiteindelijk graag een man wil om haar leven mee te delen. “Ik zou heel graag ooit weer willen trouwen. Ik mis het comfort en het gezelschap dat je krijgt in een toegewijde relatie. Als mijn man ooit op zo’n site zou zitten om een affaire te zoeken, zou ik denken dat het is omdat ik niet genoeg doe om hem gelukkig te maken.”

Bron: The Daily Mail. Beeld: iStock

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien