Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

6 bloed-irritante gewoontes van ándere weggebruikers

Iedereen heeft zijn of haar eigen rijstijl. Toch gaan we er eigenlijk allemaal vanuit dat onze manier de beste is. Want het zijn altijd de andere weggebruikers die niet kunnen rijden… Toch? 

Als je haast hebt, kunnen andere weggebruikers je nóg meer irriteren… deze 6 ergernissen zul je zeker herkennen wanneer je af en toe op de weg te vinden bent.

Advertentie

1 Onnodig links rijden
Dit is misschien wel de grootste ergernis bij weggebruikers. Je weet dat je niet rechts mag inhalen, maar als iemand al heel lang onnodig op de linkerbaan rijdt is de verleiding groot. Het zorgt dan ook voor veel irritaties op de weg.

auto

2 Hardrijders
Mensen die te hard rijden kunnen bij andere weggebruikers ook nogal wat oproepen. Hoewel het sommigen niet zoveel uitmaakt als iemand te hard rijdt – zolang het maar veilig is – kan het toch nogal schrikken zijn wanneer de formule 1-coureur ineens op zijn rem staat om wél netjes 100 te rijden…

ZIE OOK: DEZE HOND HEEFT ZIJN EIGEN AUTOOTJE!

3 Smartphone-gebruikers
Onoplettende bestuurders zijn soms te linken aan het gebruik van hun smartphone achter het stuur. Heel irritant, want hierdoor rijden ze vaak plotseling een stuk zachter of slingeren ze over de weg als een dronkelap. Soms durf je ze niet eens in te halen door dat twijfelachtige rijgedrag.

giph8jonkrasinski

4 Andere bezigheden
Naast de smartphone-gebruikers heb je ook nog de alleskunners: mensen die een autoritje voor alles behalve autorijden gebruiken. Make-uppen tijdens het rijden, een krantje lezen, we kijken er niet meer van op.

Mt9JjS

5 Bumperklevers
Ook een hele grote ergernis: de bumperklever. Rijd je net lekker op de juiste snelheid, zit er ineens een auto zo dicht op je, dat je denkt dat-ie dwars door je heen gaat rijden als je niet nú opzij gaat. Grrr!

6 De vergeten richtingaanwijzer
Je kent het wel, jij wilt de rotonde oprijden, maar niemand geeft aan welke afslag hij neemt. En jij maar wachten!

giphy (2)

 

Bron: Libelle.be. Beeld: iStock, Giphy

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien