Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dit is de beste tijd van het jaar om goedkoop kleding te kopen

We zijn elk seizoen wel op zoek naar kleding om onze garderobe mee op te frissen. Maar als je het nodig hebt, is het nooit uitverkoop. Houd deze momenten in het jaar aan en je vindt de beste koopjes.

Winterjassen
Zodra de temperatuur omlaag gaat, is het eerste waar je aan denkt een winterjas. Toch kun je beter tot januari wachten om een jas aan te schaffen. In deze maand gaan de winkels namelijk al ruimte maken voor de lentecollectie en kun jij mooi een goedkope jas scoren. Dit geldt ook voor dikke truien en vesten.

Advertentie

Werkkleding
Wil je wat extra nette kleding voor naar je werk? Ook dan kun je het beste in januari de stad induiken. Na de feestdagen is werk het laatste waaraan mensen denken, daarom zijn deze items vaak in de eerste maand van het jaar in de uitverkoop.

Lingerie
Of je nou meedoet met deze feestdag of niet, rond Valentijnsdag is toch echt de beste periode om lingerie te kopen. Ook al koopt je geliefde het niet voor je, die korting voelt ook heel goed.

Sportkleding
In de lente gaat iedereen weer lekker naar buiten om te sporten. Mei is dan ook de beste maand om sportkleding aan te schaffen. Een nieuwe sportbh of een sportlegging: je koopt ’t dan met flinke korting.

Sandaaltjes
Juli is de beste maand om sandaaltjes te kopen. In deze maand gaan de winkels alweer voorzichtig over op de herfstcollectie. Kun jij voordat je op vakantie gaat nog een paar leuke slippertjes kopen.

Bikini’s
Voor een goedkope bikini moet je nog net een maandje langer wachten. Koop die in de eerste weken van augustus. Dan is de zomer bijna op z’n einde en gaat alles in de uitverkoop.

LEES OOK:

Bron: PureWow.com. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien