Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Waarom je beter meteen weg kunt gaan als je dít haakje in een toilet ziet hangen

Hang je je tas of jas in een openbaar toilet weleens aan het haakje op de deur? Grote kans dat je nooit kijkt hoe dat haakje eruit ziet, maar dat kun je toch beter wel doen. Dat hadden de huisgenoten in de video beter ook kunnen doen.

De Amerikaanse politie waarschuwt namelijk voor hangers met een ingebouwde camera. Alles wat er in het toilet gebeurt, wordt op die manier gefilmd en dat kan dan weer bekeken worden op een computer.

Advertentie

Bestellen
De ‘spy hooks’ zijn nu alleen nog maar in Amerika gevonden, maar het blijft helaas niet alleen heel verg weg. Volgens een bericht op de website van de Engelse krant Daily Mail (een stuk dichterbij huis) zijn deze haakjes met camera gemakkelijk via internet te bestellen, ook in Europa. En dat is niet eens een grote investering, de camera’s zijn al voor 13 dollar te koop. 
Mocht je een verdacht haakje tegenkomen in een toilet, raak het dan niet aan, maar schakel meteen iemand in.

 

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95. 

LEES OOK:

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Facebook.

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien