Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Waarom je beter meteen weg kunt gaan als je dít haakje in een toilet ziet hangen

Hang je je tas of jas in een openbaar toilet weleens aan het haakje op de deur? Grote kans dat je nooit kijkt hoe dat haakje eruit ziet, maar dat kun je toch beter wel doen. Dat hadden de huisgenoten in de video beter ook kunnen doen.

De Amerikaanse politie waarschuwt namelijk voor hangers met een ingebouwde camera. Alles wat er in het toilet gebeurt, wordt op die manier gefilmd en dat kan dan weer bekeken worden op een computer.

Advertentie

Bestellen
De ‘spy hooks’ zijn nu alleen nog maar in Amerika gevonden, maar het blijft helaas niet alleen heel verg weg. Volgens een bericht op de website van de Engelse krant Daily Mail (een stuk dichterbij huis) zijn deze haakjes met camera gemakkelijk via internet te bestellen, ook in Europa. En dat is niet eens een grote investering, de camera’s zijn al voor 13 dollar te koop. 
Mocht je een verdacht haakje tegenkomen in een toilet, raak het dan niet aan, maar schakel meteen iemand in.

 

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95. 

LEES OOK:

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: Facebook.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien