Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Eye-opener: we wassen ons haar al jarenlang verkeerd

Eerst je haar wassen met shampoo, daarna een drupje conditioner in de haarpunten, even laten intrekken, uitspoelen en klaar: de meeste vrouwen doen het al jaren zo, maar het blijkt compleet de verkeerde volgorde. 

Conditioner is een wondermiddel als je last hebt van droog, beschadigd haar. Het beschermt je haar ook tegen afbreken en geeft het lekker veel glans. Er hangt alleen één groot nadeel aan conditioner en dat is dat het fijn haar snel zwaar en dus slap kan maken. Met dit trucje heb je nog steeds alle voordelen van een conditioner, maar dan zonder in te leveren op volume.

Advertentie

Beter in model
De truc: doe éérst conditioner in je haar voordat je het gaat wassen. De artistiek directeur van Kérastase zweert bij deze methode. “Conditioner in je haar doen voordat je shampoo gebruikt is een geweldige manier om je haar te voeden zonder dat het je lokken verzwaart. Het zorgt er ook voor dat je gestylede kapsel een stuk beter in model blijft en werkt als een soort onderlaag waardoor je je shampoo veel beter over je haar kunt verdelen.”

Niet vet
Waar je conditioner normaal gesproken alleen in de punten aanbrengt, kun je de conditioner bij deze truc gerust over je hele haar aanbrengen. Omdat je het daarna nog wast met shampoo, wordt het niet slap of vet. Als je heel dik haar hebt, kun je ervoor kiezen om na de shampoo alsnog een beetje conditioner in de punten aan te brengen.

KIJK OOK: Deze beautyblogger test of je met een grondige cola-wasbeurt dezelfde bos haar krijgt als topmodel Suki Waterhouse.

LEES OOK:

Bron: Refinery29. Beeld: Joost Govers 

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien