Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Halina Reijn openhartig over het moederschap van vriendin Carice

Halina Reijn (41) is niet langer bezig met het feit dat ze ongewild geen kinderen heeft. “Het is voor mij geen onderwerp meer”, aldus Halina, die zich de komende tijd vooral gaat richten op haar werk als actrice.

De actrice wierp zich het afgelopen jaar op tot OK-vrouw (ongewenst kinderloze vrouw). In Viva vertelt ze dat ze blij is dat ze de discussie over dit onderwerp heeft aangezwengeld, maar dat ze het zelf achter zich heeft gelaten. “Nu denk ik: ik ben vooral actrice, dus kunnen we ons daar weer op focussen? Ik heb het zelf goed kunnen verwerken. Niet dat ik nu uitsluit dat ik me ooit nog ga voortplanten. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet in mijn eentje een kind wil en ook niet ten koste van alles.”

Advertentie

Carice 
Halina geeft toe dat ze wel even schrok toen ze hoorde dat actrice en beste vriendin Carice van Houten in verwachting bleek. “Natuurlijk moest ik keihard huilen van blijdschap, maar tegelijkertijd dacht ik: o nee, dan ga ik je kwijtraken. Al wist ik dat zij helemaal niet het type is dat dan helemaal verdwijnt, totaal niet. We hebben meer contact dan ooit en ik ben blij voor haar, dit is iets wat ze zó graag wilde. Maar het is absoluut niet zo dat ik denk: ik moet dit nu ook. Helemaal niet.”

Het hele interview lees je in Viva.

LEES OOK:

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Bron: Viva, Nu.nl. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien