Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Hamburgerfeest van 'eenzame papaw' is doorslaand succes

Het hamburgerfeest dat door zijn kleinkinderen voor ‘eenzame’ papaw Kenneth Harmon werd georganiseerd, was drukbezocht.

De foto die zijn kleindochter van hem nam, toen ze als enige van 6 kleinkinderen kwam opdagen voor een hamburger van papaw, werd eerder al een internethit:

Advertentie

papaw

Hoi opa
Afgelopen zaterdag was het zover en was iedereen welkom in Purcell, Oklahoma (VS) voor een broodje hamburger, een t-shirt én natuurlijk een meet-and-greet met de niet-meer-zo-eenzame-opa.

Onbetaalbaar
Zijn kleinkinderen organiseerden het hamburgerfeest. Ze verkochten de (tweeduizend!) burgers voor twee dollar per stuk en de shirts voor zestien. Het fotomoment met papaw? Dat was onbetaalbaar volgens de honderden mensen die kwamen opdagen.

Time of my life
Sommigen hadden uren autorijden over voor de ontmoeting. De wachttijd voor het fotomoment liep à la de Efteling op tot 45 minuten. En de ‘eenzame’ opa zelf? Die had, gelet op onderstaande foto’s, de tijd van zijn leven.

De rij voor de burgers:

En de rij voor het fotomoment:

Blije gezichten alom:

#iateaburgerwithsadpapaw Een foto die is geplaatst door Lindsey Vorse (@linseeka) op

Stopped by sad Papaw’s cookout ❤ #sadpapaw #ihuggedsadpapaw 😂

Een foto die is geplaatst door mary_frances88 (@mary_frances88) op

Bron: Mashable. Beeld: Twitter/Instagram

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien