Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze hamster knabbelt aan een wortel en dat is écht heel schattig

Een Japanse hamster die onder een dekentje ligt en aan een wortel knabbelt: het klinkt op papier niet heel bijzonder, maar wacht maar tot je de beelden ziet. Veel schattiger dan dit bestaat simpelweg niet. 

De knabbelende hamster heet Mike en steelt op dit moment de harten van mensen over de hele wereld door alleen maar in de camera te loensen terwijl ‘ie onder een dekentje ligt en aan een wortel knabbelt. De video staat al een jaar online, maar is pas net ontdekt.

Advertentie

ZIE OOK: HAMSTERTJES SPELEN IN EEN OP MAAT GEMAAKTE SPEELTUIN

Goed nieuws: hamster Mike heeft een eigen YouTube-kanaal met daarop nog veel meer van dit soort vertederende videootjes.

Bron: Zie.nl

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien