Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

'Prins Harry en Meghan zetten volgende stap in hun relatie'

Hoewel prins Harry en zijn vriendin Meghan nog maar een paar maanden samen zijn, weten de Engelse kranten het zeker: het stel gaat binnenkort samenwonen. En dat niet alleen: er zou zelfs een verloving op komst zijn.

Prins Harry en zijn vriendin, de actrice Meghan Markle, bevestigden in december 2016 dat ze een relatie hebben. Sindsdien is het snel gegaan. Volgens de Engelse krant The Sun waren de twee de afgelopen weken onafscheidelijk. Ze verblijven in Harry’s appartement en leiden een huisje-boompje-beestje-leven. Zo sport Harry in een sportschool in de buurt en gaan ze gezellig samen uit eten. Afgelopen week werden ze gespot in het restaurant waar ze elkaar een jaar geleden hebben leren kennen via een gemeenschappelijke vriend.

Advertentie

Verloving
Het mag duidelijk zijn: ze willen zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. En volgens insiders staat er naast samenwonen, nog iets te gebeuren, aldus Shownieuws: “Al binnen enkele maanden, in de lente, zouden ze zich gaan verloven. Harry is tot zijn oren verliefd en vindt het vreselijk als Meghan weer naar Toronto moet.”

De woordvoerder van Kensington Palace wil niet reageren op de geruchten.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

Bron en beeld: Shownieuws

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien