Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

'Heel Holland bakt'-jurylid Ròbert mag nu zelf aan de bak!

Jurylid Ròbert van Beckhoven beoordeelt de bakprestaties van de kandidaten in ‘Heel Holland bakt‘. Nu mag hij een taart maken voor niemand minder dan ons eigen koningspaar!

Gisteren heeft de patissier dat verklapt aan RTL Boulevard. Op 25 april zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aanwezig bij het festival Lang Leve de Club in Zwolle. Deze dag, georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk, wordt gevierd dat verenigingen en vergaderingen recht hebben op vrijheid. Het koningspaar deelt taart uit, aan vrijwilligers om hen te bedanken voor de inzet bij hun sportclub of vereniging.

Advertentie

heel-holland-bakt

Enorme taart: 30 meter x 1.5 meter
Robèrt vindt het heel bijzonder dat hij gevraagd is. Hij gaat één taart maken van dertig meter lang en anderhalve meter breed. Er moeten namelijk 2500 stukjes uit gesneden worden. Het wordt een hele uitdaging, maar gelukkig doet hij het samen met bakker Max van Dijk uit Zwolle. Hoe de taart eruit komt te zien, weet hij nog niet.

Benieuwd naar de reactie van de Heel Holland bakt-bakker? Bekijk het fragment uit RTL Boulevard:


Bron: RTL Nieuws. Beeld:ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien