Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Exclusief: Heleen van Royen gaat trouwen

Heleen van Royen stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De schrijfster is ten huwelijk gevraagd door haar 22 jaar jongere vriend Bart Meeldijk, de drummer van Rigby. Dat onthult ze in een interview met Libelle.

De 50-jarige Heleen heeft sinds 2013 een relatie met Bart, die ze ontmoette via Twitter. In datzelfde jaar zei Bart nog in een interview dat hij niet van plan was om in het huwelijksbootje te stappen. “Ik ga nooit trouwen”, zei de drummer destijds.

Advertentie

In 2013 verscheen Heleen voor het eerst op de rode loper met Bart:

Kinderlijk blij
Inmiddels is Bart kennelijk van gedachten veranderd, want hij heeft Heleen gevraagd om met hem te trouwen. “We zijn echt net Jip en Janneke”, vertelt Heleen in het interview met Libelle. “We kunnen allebei echt kinderlijk blij zijn met elkaar en met de momenten die we hebben. Bart is echt super: hij heeft me net ten huwelijk gevraagd, dus we zijn verloofd.”

Vorig jaar deden Heleen en Bart mee aan het programma Jouw vrouw, mijn vrouw:Intens
Het zal de tweede keer zijn dat Heleen in het huwelijksbootje stapt. Eerder was de schrijfster getrouwd met presentator Ton van Royen, met wie ze twee kinderen heeft: Olivia en Sam. Samen verhuisden ze naar Portugal, waar ze een villa betrokken. Heleen en Ton staken niet onder stoelen of banken dat ze een open relatie hadden. Eind 2012 kwam er na twintig jaar huwelijk een einde aan hun relatie. “Ons huwelijk was intens”, zei Ton daarover op AT5. “Na 20 jaar was de koek een beetje op.”

Het hele interview met Heleen van Royen lees je in Libelle 18, die op 24 april in de winkels ligt.

Beeld: Mark Uyl 

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien