Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Het nieuws van maandag 9 februari

Goedemorgen! Dit is het nieuws van maandag 9 februari.

Nog geen duidelijkheid over V&D
De gesprekken over het reddingsplan voor V&D zijn kort voor middernacht beëindigd. Het lijkt erop dat er geen akkoord is bereikt tussen het warenhuis, de verhuurders en banken. Het is onduidelijk wat dat voor de toekomst van het warenhuis betekent. De verschillende partijen hebben het hele weekend overleg gevoerd. De V&D-winkels gaan vandaag gewoon open.

Advertentie

Tiësto wint Grammy
Dj Tiësto heeft zondag een Grammy in de wacht gesleept met zijn remix van de hit All of me van John Legend. Tijs Verwest, zoals Tiësto in werkelijkheid heet, won de prestigieuze prijs in de categorie Best Remix Recording. De Brabantse Tiësto kwam de Grammy hoogstpersoonlijk ophalen in Los Angeles. De grote winnaar van de Grammy Awards was de Britse zanger Sam Smith. Hij won onder andere het beeldje voor beste nummer van het jaar voor Stay with Me.

Overige Vijftig tinten grijs-boeken ook verfilmd
Ook het tweede en derde deel van de Fifty shades of grey-trilogie worden verfilmd. Dat heeft regisseur Sam Taylor-Johnson bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst van fans van de boeken in New York. Wanneer de verfilmingen van het tweede en derde deel op het witte doek te zien zijn is niet bekend. De verfilming van het eerste deel van de erotische boekenserie van E.L. James gaat deze week in première.

Vrouw valt door raam toilet
Een 23-jarige vrouw is zondagochtend uit het toilet van haar huis in Utrecht gevallen. Ze viel door een raam op de derde verdieping en kwam ongeveer 10 meter lager op de straat terecht. Ze werd ernstig gewond naar een ziekenhuis gebracht, met letsel aan hoofd, rug en bekken. Na een bezoek aan het toilet was de vrouw haar evenwicht kwijtgeraakt. De politie weet nog niet hoe dat kon gebeuren. Er is in elk geval geen sprake van een misdrijf.

Nederland en Vlaanderen vieren samen cultuur
Het culturele feestjaar van Nederland en Vlaanderen is van start gegaan. Er zijn dit jaar tientallen projecten en activiteiten om te vieren dat Nederland en Vlaanderen twintig jaar geleden een cultureel verdrag sloten. Zo presenteert het Amsterdamse fotografiemuseum FOAM een expositie van de Belgische artiest Geert Goiris. In Rotterdam verrijst in mei het Circuslabyrint, met acts van Nederlandse en Belgische circusartiesten.

Bronnen: NOS, ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien