Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Hoe brand jij je kaars? Velen van ons doen het verkeerd

Heb je net een mooie nieuwe kaars gekocht, verandert ‘ie na één keer branden meteen al in een ingezakte hoop kaarsvet. Gelukkig hebben wij de oplossing.

Laten we wel zijn. Van een plas kaarsvet op tafel wordt niemand blij. En een brandende kaars met zo’n kuiltje houden we ook niet van. Maar ja, hoe voorkom je dat? De oplossing is echter een stuk simpeler dan je denkt.

Advertentie

Eerste keer
Zo werkt het: steek je favoriete kaars de eerste keer gewoon zoals normaal aan. Maar, en nu komt het, blaas hem niet al na een half uur uit. De truc is om een nieuwe kaars de eerste keer juist lang te laten branden. Volgens Cosmopolitan UK mag je dat best een paar uur doen.

LEES OOK: GEURKAARSEN ZIJN NIET ZO GOED VOOR JE GEZONDHEID

Recht branden
En waarom is dit dan dé oplossing? Nou als je een kaars de eerste keer een aardige poos laat branden, dan smelt de bovenste laag in z’n geheel. Als je de kaars dan de volgende keer weer aansteekt, dan brandt je kaars mooi recht verder.

Weken
Nog een tip: door je kaarsen eerst een nachtje in zout water te laten weken, gaan ze minder druipen.

Bron: Cosmopolitan. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien