Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit hebben de sterren deze week voor je in petto

Een huwelijksaanzoek, een nieuwe baan of een spetterend feestje? Voor Leeuwen en Rammen is het allemaal mogelijk deze week.

Horoscoop van 30 november tot en met 6 december

Advertentie

Boogschutter
22-11 t/m 20-12
Ook deze week heeft de Boogschutter niets te klagen. Sterker nog, het leven gaat momenteel over rozen. Alleen donderdag moet misschien een tandje worden bijgezet om zaken voor elkaar te krijgen, maar de rest van de week lijkt alles zo’n beetje vanzelf te gaan. Een goede vriend kan met een leuk idee komen. Misschien is het zinvol om hier iets aan bij te dragen?

Steenbok
21-12 t/m 19-1
De Steenbok heeft zin om mooi voor de dag te komen. Niet alleen om een goede indruk op anderen te maken, ook voor jezelf is het belangrijk om er goed uit te zien. Haal de rokjes dus maar uit de kast! Dat is nog wel even een uitdaging, want: kan dat buikje wel en kleuren die kousen nu wel of niet mooi bij die blouse? Geen zorgen, aan het einde van de week is de pietlut in je weer blij met wat de spiegel je laat zien.

Waterman
20-1 t/m 18-2
De meeste Watermannen zijn dol op de feestdagen. Het begint al met Sinterklaas. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, dus gezellig wordt het zeker. Lekker met de (klein)kinderen cadeautjes uitpakken, of met een paar goede vrienden surprises uitwisselen. Eindelijk een gelegenheid om je schrijftalent aan te boren: het gezelschap is diep onder de indruk van jouw dichtkunst.

Vissen
19-2 t/m 20-3
Hoge toppen, diepe dalen deze week: het ene moment voelt de Vissen zich fantastisch, om niet veel later in een diep dal te belanden. De stemmingswisselingen kunnen deze week zo hevig zijn dat mensen in je directe omgeving zich afvragen wat ze kunnen doen om te helpen. Een beetje support is natuurlijk altijd welkom, maar uiteindelijk is het aan jou om wat meer in balans te komen.

Ram
21-3 t/m 20-4
Er komen een paar fikse uitdagingen voorbij, deze week. Dat vergt een goed beslissingsvermogen. Overal op ingaan is niet altijd even verstandig, maar probeer wel de krenten uit de pap te halen. Neem geen impulsieve beslissingen, maar praat erover met mensen die jou goed kennen en die het beste met je voorhebben. Een objectief oordeel is altijd welkom voordat je ergens induikt.

Stier
21-4 t/m 20-5
Ook deze week kan de Stier zo nu en dan behoorlijk onzeker zijn. Zorg er dan ook voor dat je al je schaapjes op het droge hebt. Breng je financiën en andere zaken op orde, zodat je je in materieel opzicht in elk geval veilig voelt. Als je dat eenmaal goed hebt geregeld, zijn die persoonlijke of emotionele problemen ineens een stuk beter te overzien én op te lossen.

Tweelingen
21-5 t/m 21-6
De Tweelingen heeft in deze periode veel belangrijke gesprekken. Natuurlijk is een kletspraatje af en toe ook niet verkeerd, maar nu is de tijd aangebroken om de diepte in te gaan. Wat zijn je doelen in het leven, en is het wellicht nodig om toch de koers te wijzigen? Advies van anderen is goud waard, dus luister goed naar wat je dierbaren je te vertellen hebben.

Kreeft
22-6 t/m 22-7
Dit wordt een betere week dan de vorige. Je bent een stuk meer ontspannen en veel flexibeler en je reageert niet meer zo krampachtig op dingen. Misschien loopt niet alles zoals gepland, de Kreeft ligt er niet langer wakker van en neemt het leven meer zoals het komt. Dat scheelt een boel. Zo blijft er nog eens tijd over om leuke dingen te doen. Geniet ervan!

Leeuw
23-7 t/m 22-8
Grote kans dat de Leeuw in deze tijd een leuk bericht krijgt: goed nieuws waar je al een tijdje op zat te wachten, een uitnodiging voor een leuk feestje, of misschien zelfs een huwelijksaanzoek. Van alles is mogelijk in deze boeiende periode! De Leeuw trekt fijne en spannende gebeurtenissen aan. Misschien wordt het zelfs nog moeilijk kiezen tussen alle té leuke opties.

Maagd
23-8 t/m 22-9
De Maagd voelt zich over het algemeen prima deze week. Misschien stellen mensen zich kritisch op of doen ze moeilijk, maar daar weet je handig mee om te gaan. Als het nodig is, kan de Maagd zelf ook best kritisch uit de hoek komen! Dus je dient ze op geniale wijze van repliek en geeft zo nodig een weerwoord, maar alleen als dit ook echt iets bijdraagt.

Weegschaal
23-9 t/m 22-10
Wat je ook doet in deze tijd, de Weegschaal is in staat om er een eigen draai aan te geven. Misschien breng je wezenlijke veranderingen aan of gaat het om de puntjes op de i, je weet hoe dan ook verschil te maken. En dat geeft een goed gevoel. De tijd is gunstig om van alles te wijzigen, en het is zelfs mogelijk om een totaal nieuwe richting in te slaan.

Schorpioen
23-10 t/m 21-11
De week kan wat stroef beginnen voor de Schorpioen. Dat heeft vooral te maken met je eigen humeur. Later in de week schijnt gelukkig achter de wolken de zon weer en lijkt het leven je weer enigszins toe te lachen. Meteen heb je overal weer zin in. Misschien krijg je zelfs behoefte om wat oud zeer uit de weg te ruimen en vrede te sluiten met bepaalde mensen.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas. Beeld: Shutterstock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Fotograaf deelt nieuwe foto van Harry, de zwangere Meghan en zoontje Archie

Na volop in het nieuws te zijn geweest vanwege het interview met Oprah Winfrey, hebben Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) ook op Instagram nog eens van zich laten horen. Op het Instagram-account van een goede vriend van het stel verscheen namelijk een nog niet eerder gedeeld kiekje van Harry, Archie (1) en de zwangere Meghan.

De foto is afkomstig van het Instagram-account van Misan Harriman, die eerder ook de foto maakte waarmee Meghan haar zwangerschap aankondigde.

Advertentie

Zwangere Meghan met Harry en Archie

De fotograaf en goede vriend van het stel deelde gister zijn kiekje nadat in het interview met Oprah bekend werd gemaakt dat Meghan in verwachting is van een meisje. “Wat een geweldig nieuws om Internationale Vrouwendag te vieren!” zo schrijft hij erbij. Op de foto is te zien hoe een zwangere Meghan tegen Harry aan staat, terwijl ze kleine Archie in haar armen vasthoudt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Harriman maakte eerder ook al deze prachtige foto van het gezin:

Veelbesproken interview met Oprah Winfrey

Meghan en Harry zijn momenteel volop in het nieuws vanwege een interview dat zij aan goede vriendin Oprah Winfrey gaven. In dit interview doet Meghan opzienbarende uitspraken. Zo vertelt ze dat de berichtgeving in de Britse media én de druk die zij voelde, ervoor zorgden dat ze zelfmoord wilde plegen, dat er sprake was van racisme binnen het Britse koningshuis en dat ze een akkefietje met schoonzus Kate Middleton had.

Foto’s: dit is het nieuwe (gigantische) huis van Harry en Meghan:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Instagram. Beeld: Instagram screenshot.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Kijkers 'Uitstel van executie' ontroerd door happy end voor pechvogel Ineke

In ‘Uitstel van executie’ was maandagavond een schrijnend verhaal te zien. Ineke kreeg de afgelopen jaren de ene na de andere klap te verduren en staat op het randje van de afgrond. Gelukkig wisten Martijn Krabbé en zijn team iets voor elkaar te boksen wat in dertien seizoenen niet eerder is gelukt.

Kijkers zijn dan ook vol lof over het happy end van deze aflevering.

Advertentie

Ene tegenslag na andere

Het verhaal van Ineke begint als een sprookje: in 2011 kopen zij en haar man hun droomhuis in het Friese Bolsward. Het stel woont er met zijn drie kinderen en neemt daarnaast ook een zwaar gehandicapt meisje in huis. Helaas kunnen ze niet lang van het nieuwe huis genieten: het huwelijk van Ineke en haar man loopt stuk en als Ineke daarnaast ook nog eens betrokken raakt bij een ernstig auto-ongeluk, gaat alles bergafwaarts. “Dat was het begin van een hele hoop ellende”, vertelt Ineke. Ze moet noodgedwongen stoppen met werken en heeft daardoor ook niet meer hetzelfde inkomen.

Herseninfarct bij zoon

Maar daar stopt de ellende nog niet: door het ongeluk kampt Ineke met een lichamelijke beperking en een prikkelverwerkingsstoornis. Hierdoor is ze voor 46% arbeidsongeschikt. En dat terwijl ze zó graag in de gehandicaptenzorg werkt. “Ik zit nu in een situatie waardoor ik financieel omval en niet weet hoe ik dat kan oplossen.” Als haar zoon dan ook nog eens op zijn 24ste een herseninfarct krijgt, gaat het licht bij Ineke uit. “Ik heb geen energie meer, geen ideeën meer.”

Groot wonder

Ineke zou dolgraag opnieuw willen beginnen, maar weet dus niet hoe. Gelukkig schiet het team van ‘Uitstel van executie’ te hulp. Ineke’s hypotheek is momenteel 686 euro per maand, terwijl haar inkomen 1.100 euro per maand is. Dit betekent dat ze moet rondkomen van zo’n 13 euro per dag. Gelukkig voor Ineke weten Martijn en zijn team een heus wonder te bewerkstelligen: het lukt ze namelijk om de bank en de Nationale Hypotheek Garantie zo ver te krijgen dat Ineke de komende twintig jaar in haar huis kan blijven, slechts tussen de 175 en 200 euro per maand hoeft af te lossen én dat haar spaargeld wordt vrijgemaakt voor de verbouwing.

Reacties Twitter op ‘Uitstel van executie’

Als Ineke na de verbouwing voor het eerst weer haar huis mag zien, is ze dolblij. Het feit dat haar hele straat ook nog eens is versierd, zorgt voor de nodige tranen. “Wat lief! Dit is te mooi om waar te wezen!” Aan het einde van de aflevering kan Ineke dan ook niet anders concluderen dan dat alles wel ‘weer goed komt’ met haar. Op Twitter reageren mensen ontroerd op de aflevering van ‘Uitstel van executie’:

Waarom Martijn Krabbé zijn aanstaande huwelijk grotendeels aan zijn kinderen te danken heeft:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: RTL 4. Beeld: Screenshot RTL 4.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Hierom moeten de 2 honden van Joe Biden weg uit het Witte Huis

Toen Joe & Jill Biden hun intrek namen in het Witte Huis, verhuisden ook herdershonden Champ en Major mee. Een historisch moment, want Major was de eerste asielhond in het Witte Huis. Helaas was dat maar van korte duur.

De twee herdershonden van de Amerikaanse president moeten weg uit het Witte Huis omdat een van de honden agressief gedrag heeft vertoond tegen het personeel. De honden zijn nu teruggekeerd naar het huis van de Amerikaanse president in zijn thuisstaat Delaware, waar ze ook verblijven als het gezin bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Advertentie

Bijtincident met honden Joe Biden in het Witte Huis

CNN meldt dat de 3-jarige Major betrokken is geweest bij een bijtincident met een beveiliger van het Witte Huis. Hoe ernstig dat incident was, is onbekend. Andere medewerkers beweren tegen CNN dat de hond ook vaker ongewenst gedrag als blaffen, springen en aanvallen vertoonde. Het Witte Huis heeft nog niet gereageerd, maar ook The New York Times sprak een persoon die beweerde dat Major en Champ inmiddels inderdaad in Delaware zijn.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Jill Biden (@drbiden)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Deze Nederlandse omroep zendt Oprah-interview met Harry & Meghan uit

Het langverwachte Oprah-interview met prins Harry (36) en zijn zwangere vrouw Meghan (39), waar iedereen al dagen lekker mee werd gemaakt, werd op zondag 7 maart uitgezonden in de Verenigde Staten, en op maandag 8 maart in België. Maar voor de Nederlandse fans van het Britse koningshuis is er goed nieuws: ook jij kunt het interview nog bekijken.

Advertentie

Wanneer is het Oprah-interview met Harry en Meghan op tv in Nederland?

CBS had in Amerika de rechten van het veelbesproken interview in handen. Maar ook in Nederland heeft een zender hard gewerkt om het interview te kunnen laten zien. Kijkers kunnen op dinsdag 9 maart afstemmen op Net5 om 20.30 uur om het interview met Harry en Meghan te zien.

Lees ook:
Deze jurk draagt Meghan Markle tijdens het interview met Oprah

‘Britse koningshuis houdt leugens in stand’

Eén van de uitspraken die Meghan doet in het explosieve interview, is Oprah vertellen dat het Britse koningshuis er eigenhandig voor zorgt dat leugens blijven rondzingen. “Ik weet niet hoe ze kunnen verwachten dat we na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl de Firm een actieve rol speelt in het tot stand houden van onwaarheden”, vertelt ze. “Als we het risico lopen om dingen te verliezen… Er is al zo veel verloren op dit moment.”

Lees hier alvast de opvallendste uitspraken uit het interview.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CBS (@cbstv)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien