Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kijken: house-opa Johan gaat helemaal los

Dat je nooit te oud bent voor een feestje bewijst house-opa Johan. De 83-jarige man ging afgelopen weekend uit zijn dak op een dancefestival in Haarlem. Het leverde deze vrolijke video op.

Advertentie

Tijd voor een feestje 
Het is niet de eerste keer dat de house-opa werd gespot op een festival. In 2010 dook al een filmpje op waarin Johan zijn moves toont op Mysteryland.

Ballroomdanser 
De houseliefhebber werd geïnterviewd door RTV Noord-Holland. “Ik ben begonnen als ballroomdanser”, vertelt Johan aan de tv-zender. “Ik heb les gehad in al die ouderwetse dansen die nooit meer gedanst worden. Zoals de foxtrot, de tango, de rumba, de chachacha en de Weense wals.”

Niet luisteren, maar dansen 
Toen kwam de house-scene op zijn pad. “Mooi vind ik het niet. Ik zou zelf nooit een houseplaat kopen. Ik ga er niet naar luisteren, maar ik ga er wel naartoe om te dansen. Dat gaat prima!”

LEES OOK: ZO KON OMA TÓCH OP DE BRUILOFT VAN HAAR KLEINDOCHTER ZIJN

Hit op YouTube 
Een paar jaar geleden kocht Johan zijn eerste kaartje voor een housefestival. “Daar hebben ze me aan alle kanten gefilmd en op YouTube gezet”, lacht de man. “Ik had geen idee dat het wereldwijd uitgezonden zou worden, maar ik heb gehoord dat er een half miljoen bezoekers zijn geweest op YouTube. Ik wist niet wat ik hoorde.”

Populair 
En de aandacht die hij krijgt van vrouwen, dat vindt Johan ‘een leuke bijkomstigheid van het dansen’.

Bekijk het interview met house-opa Johan: 

Bron: RTV Noord-Holland, Dumpert, YouTube. Beeld: Youtube

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien