Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Deze vrouw kreeg een foto van haar huwelijksaanzoek... en wat voor één

Annie had maar één wens als haar vriend Patrick haar ten huwelijk zou vragen: een foto van dat moment. Patrick bedacht een originele manier om zijn vriendin haar zin te geven. 

Patrick vroeg Annie ten huwelijk in Disney’s Magic Kingdom toen ze samen in de attractie Disney’s Splash Mountain Ride zaten. Op het moment dat hun bootje naar beneden stortte en een foto werd gemaakt, toverde hij het doosje met de ring tevoorschijn. “Zij wilde een foto van de verloving, dus ik heb haar er een gegeven”, schrijft Patrick.

Advertentie

ZIE OOK: EEN HUWELIJKSAANZOEK TIJDENS THE VOICE

Disneyfans
“Mijn vrouw en ik zijn altijd al grote Disneyfans geweest. Vroeger ging we hier ieder jaar naartoe. Ze wist dat ik een ring had gekocht, dus de enige verrassing was nog waar en hoe ik haar zou vragen. Ik wist wat haar favoriete attractie is en ik wist ook dat dat de plek zou zijn waar ze het ’t minst zou verwachten”, licht Patrick zijn bijzondere aanzoek toe.

Dicht wegens onderhoud
Annie schrijft dat het personeel hen na afloop van het ritje kwam feliciteren. “Hoe konden ze nou met ons kletsen en foto’s nemen terwijl ze die attractie moesten bedienen? Het bleek dat Splash Mountain die ochtend eigenlijk dicht zou zijn wegens onderhoud. Omdat Patrick van tevoren contact met ze had opgenomen, besloten ze de attractie pas te sluiten na ons bezoekje.”

 

My wife and I have always been huge Disney fans. We both grew up going every year. She knew that I had bought a ring, so the only thing I had left was the element of surprise. I knew what her favorite ride was, and I knew that the last place she would expect me to pop the question was the drop… The Disney Cast Members helped with everything. It was perfect.

Bron: Imgur

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien