Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Jamie Oliver krijgt kritiek van zijn eigen moeder om deze foto van zijn zoon

Ook al ben je een volwassen man met vijf kinderen en wereldberoemd tv-chef; je moeder blijft je moeder en zal je altijd terechtwijzen indien nodig. Jamie Oliver weet daar alles van. 

Jamie en zijn vrouw werden onlangs voor de vijfde keer ouders. De trotse chef deelt een foto van de acht maanden oude baby River Rocket op Instagram, en dat kon uiteraard rekenen op een boel likes. Jamie’s moeder Sally Oliver zit echter ook op Instagram en had toch een puntje van kritiek op de schattige foto van haar kleinzoon.

Advertentie

Koude vloer
“Hij lijkt zo op jou als baby! Maar haal hem nu alsjeblieft van die koude stenen vloer af”, schrijft ze onder het bericht. Haar commentaar kan rekenen op een hoop bijval van andere volgers. “Zeg het hem Sally”, reageert iemand. “Grappig dat oma’s overal ter wereld hetzelfde zijn. Mijn moeder zou hetzelfde zeggen.”

Morning little boy…..always good to get a nice smile😍

Een bericht gedeeld door Jamie Oliver (@jamieoliver) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

LEES OOK:

Bron: Metro UK. Beeld: Instagram

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien