Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Deze week in Libelle: K3 zoals je ze nooit eerder zag

Het zal je niet ontgaan zijn: K3 stopt ermee. Voordat het zover is, wilden ze nog wel met z’n drieën op hun allermooist poseren voor Libelle.

Karen, Kristel en Josje breien een eind aan hun K3-carrière. Jammer natuurlijk, maar niet getreurd: de 3 gaan vanaf vanavond op zoek naar waardige opvolgers in het SBS-programma K3 zoekt K3. Libelle strikte de vrouwen voor een interview en een prachtige modeshoot.

Advertentie

Verder deze week in de nieuwe Libelle:

  • De zomer lijkt nu verder weg dan ooit, maar we laten zien hoe je die luchtige tops en tunieken ook in de herfst kunt dragen
  • Een groot interview met Thomas Acda door Elle van Rijn: “Natuurlijk faal je als je huwelijk strandt, maar ik heb alles geprobeerd”
  • Zin om na te zomeren? Ga naar Valencia!
  • De dagen worden korter: hoe creëer je zoveel mogelijk licht in huis?
  • Nieuwe kans, nieuwe balans: zo kom je na tegenslag dichter bij jezelf
  • “Zonder jou had ik het nooit gered”: 4 vrouwen over de persoon die ze door een moeilijke periode sleepte
  • En natuurlijk nog heel veel meer. Libelle 37 ligt vanaf vandaag in de winkels!

 

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien