Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dit wil je terugkijken: Kenny B zingt 'Parijs' a capella

Kenny B bracht donderdagavond alle DWDD-kijkers aan het huilen door zijn monsterhit ‘Parijs’ a capella te zingen. 

Kenny B was te gast in De Wereld Draait Door vanwege de Xite Awards die ’s avonds werden uitgereikt. Samen met de andere genomineerden mocht hij vertellen welk nummer van afgelopen jaar volgens hem de beste was. Dat de zanger voor zijn eigen hit ‘Parijs’ ging, zorgde voor hilariteit aan tafel. Matthijs verplichtte hem vervolgens het nummer ter plekke ten gehore te brengen. Dat deed-ie, en hoé. Waarschuwing: hou zakdoekjes paraat.

Advertentie

LEES OOK: EBRU INTERVIEWT KENNY B

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: DWDD

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien