Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Jongen reist 17.000 kilometer om een huwelijksaanzoek te doen

Josh woont in Engeland en Gabie in Australië, maar toch is hun relatie een groot succes. Zo’n groot succes, dat Josh duizenden kilometers aflegde om zijn vriendin iets te vragen. 

Josh en Gabie ontmoetten elkaar vorig jaar in Los Angeles en vielen als een blok voor elkaar. Ze wonen allebei op een ander continent, maar toch hebben ze een succesvolle relatie. Vorige week was Gabie jarig en reisde hij af naar Australië om haar iets heel bijzonders te vragen. Dat leverde deze schattige beelden op.

Advertentie

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien