We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Zoet: deze kinderen leggen Thanksgiving perfect uit

Vandaag is het Thanksgiving Day in de Verenigde Staten. Miljoenen Amerikanen reizen het land door om deze dag met vrienden en familie door te brengen. 

Op de vierde donderdag in november vieren Amerikanen traditioneel alles waar ze dankbaar voor zijn. Dat gebeurt samen met geliefden aan een keukentafel vol met eten.]

Advertentie

Dankbaar
Het mediabedrijf SheKnows vroeg aan een groep kinderen wat Thanksgiving voor hen betekent: waar ze dankbaar voor zijn en waarom deze feestdag zo belangrijk is. De antwoorden zijn ontzettend ontroerend. [sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Voor lief nemen
De kinderen zijn vooral dankbaar voor hun ouders, die goed voor hen zorgen. En ze zien ook in waarom Thanksgiving nog altijd wordt gevierd. “Het is belangrijk om niet alles voor lief te nemen,” zegt een meisje.  “Als je dankbaar bent weten je ouders dat je het waardeert wat ze voor je doen,” vertelt een ander kind.

Terwijl de kinderen tussen de vragen door in de keuken stonden zaten de ouders in de eetkamer ontroerd naar de reacties van hun zoons en dochters te kijken. Vanzelfsprekend hield niet iedereen het droog.

Bron: Upworthy. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien