Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo ziet de kleindochter van Jackie Kennedy eruit

Jackie Bouvier Kennedy Onassis, zoals we Jackie Kennedy officieel voluit moeten noemen, wordt gezien als één van de grootste stijliconen van de twintigste eeuw. Je had vast niet verwacht dat haar kleindochter Rose als twee druppels water op haar zou lijken, of wel? 

Rose Schlossberg is de dochter van designer Edwin Schlossberg en Caroline Kennedy, het enige nog levende kind van president John F. Kennedy en zijn vrouw Jackie.

Advertentie

Bolleboos
Rose is de oudste uit het gezin en is actrice en cabaretière. Ze is de oudere zus van Tatiana, Cecilia en Jack en ze heeft een flink stel hersenen: ze is namelijk afgestudeerd aan het gerenommeerde Harvard én ook nog eens aan de New York University.

rose-schlossberg

Wil jij ook eens een oude foto van jezelf vergelijken met die van je (klein)dochter? Zo haal je een gelijmde foto zonder scheuren uit een oud fotoalbum: 

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Beeld: Brunopress, Getty Images

De koninklijke foto’s van Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane in Lech dit jaar zijn extra bijzonder. Libelle’s royalty-expert Coks vertelt waarom:

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien