Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Size does matter: kleine mannen blijken betere partners

Ben je op zoek naar een liefde voor het leven? Laat je dan niet afschrikken door iemands lengte. Mannen die klein van zijn stuk zijn, zijn namelijk betere partners.

Want wat blijkt? Mannen die kleiner zijn dan 1,74 meter trouwen weliswaar minder vaak dan hun langere soortgenoten, maar scheiden daarentegen minder snel. De kans dat een man onder de 1,74 meter gaat scheiden ligt namelijk zo’n 32% lager. Dat ontdekten sociologen die meer dan 5000 gezinnen onderzochten. Hoe dat kan is voor de onderzoekers nog een raadsel. Vooralsnog houden we het er maar op dat kleine mannen betere levenspartners zijn.

Advertentie

LEES OOK: ANNEMARIE IS 1,94 METER – ‘IN DE PUBERTEIT KREEG IK WEL PROBLEMEN MET MIJN LENGTE’

IJveriger in het huishouden
En er is nog een voordeel dat een kleine man met zich meebrengt. Ze blijken namelijk ook nog eens een stuk ijveriger wat het huishouden betreft. De kleine man steekt zo’n 8 uur en 28 minuten per week in het huishouden, terwijl de man van gemiddelde lengte niet meer dan 7 uur en 38 minuten z’n handen uit de mouwen steekt. De allerlangste mannen poetsen, strijken en koken niet meer dan 7 uur en 30 minuten per week.

Vaker sex
Nog niet overtuigd dat klein heel fijn is? Volgens het onderzoek brengen kleine mannen ook nog eens meer geld in het laatje én hebben ze vaker sex met hun partner.

Bron: Women’s Health. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien