Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koffie op je witte blouse geknoeid? Zo zie je er niks meer van!

Zul je altijd zien: je hebt je hagelwitte blouse nog geen uur aan of je knoeit er ’s ochtends in alle haast koffie overheen. Ga niet in paniek driftig boenen, maar neem de volgende tip ter harte. 

Het voelt waarschijnlijk nogal onnatuurlijk om eierdooier in je blouse te wrijven, maar geloof ons: dat is het geheime ingrediënt om die hardnekkige koffievlek te verwijderen.

Advertentie

Dit heb je nodig: Een ei, alcohol (‘rubbing’ alcohol om mee schoon te maken, geen whisky), warm water en een washandje.

Dit moet je doen: Split het ei en meng de eierdooier met 2 eetlepels warm water en een scheut alcohol. Maak de dooier kapot met een vork om het mengsel te verdunnen. Gebruik het washandje om het mengsel op de vlek te deppen. Doe dat ongeveer 30 seconden lang. Spoel het na met warm water et voilà: de vlek is weg!

Waarom het werkt: Koffie is een vlek op waterbasis. Het eierdooiermengsel hecht zich aan de deeltjes en trekt de vlek er als het ware uit.

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:
Deodorantvlekken in je shirt? Die verwijder je zo:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: Pure Wow. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien