Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom koningin Mathilde de afgelopen dagen beter gekleed was dan Máxima

Deze week was het Belgische koningspaar op staatsbezoek in Nederland. 3 dagen lang bezochten ze met Willem-Alexander en Máxima verschillende plekken in ons land.

We weten natuurlijk van Máxima dat ze er altijd goed gekleed is, maar koningin Mathilde van België is een goede concurrente. Volgens de Vlaamse krant Nieuwsblad was zij de afgelopen dagen zelfs béter gekleed dan onze koningin. Dat nemen wij natuurlijk niet zomaar aan, maar er zit wel een goede uitleg achter.

Advertentie

Zomers
De krant vroeg aan 2 verschillende stylisten wie zij tijdens het staatsbezoek beter gekleed vonden. Ze bekeken 5 outfits van Máxima en Mathilde en kwamen tot de conclusie dat Mathilde haar outfits beter heeft uitgekozen. Maxima was volgens de stylisten te zomers gekleed in een jurk die wel een strandjurk leek. Volgens de heren niet helemaal gepast voor een koninklijk galaconcert. Mooi, maar beter in een ander seizoen. Daarnaast kreeg onze koningin ook kritiek op de huidkleurige panty die ze droeg in haar open schoenen. Mathilde deed het volgens de 2 beter met haar prachtige jurk tijdens het staatsbanket en haar jurk van Jan Taminiau tijdens het gala.

anp-48663072 111 anp-48677786 anp-48700647

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

LEES OOK:

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien