Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zó reageerde Kristel op de relatie van K3's Marthe en Victor Verhulst

Sinds de ‘oude’ K3 ermee is gestopt is Kristel Verbeke de manager van de nieuwe K3-meisjes. En dan krijg je ook met nieuwe relaties te maken.

K3’s Marthe vertelde Kristel dan ook vrij snel over haar nieuwe relatie. Kristel Verbeke vertelde aan Dag Allemaal dat ze wel even moest slikken toen het meisje naar haar toe kwam: “Ze is naar mij toe gekomen om te vragen hoe ze het aan moest pakken. Ik heb toen uitgelegd dat als ze het bekend zou maken, dat het wel het een en ander zou veroorzaken.”

Advertentie

Verliefd
Omdat Marthe een relatie heeft met de zoon van Studio 100-baas Victor Verhulst kreeg haar relatie natuurlijk nog meer aandacht. Kristel had de relatie ook niet echt aan zien komen. Als het een film was dan zou ze niet zeggen dat twee bij elkaar zouden blijven. “Maar als 2 mensen echt verliefd zijn en het leuk hebben samen, dan kan ik toch alleen maar blij zijn?”, zegt ze later.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:


Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: Nieuwsblad.be. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien