Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze kunstwerkjes van eten zijn echt ongelooflijk

Hoe zorg je ervoor dat je kind zonder al te veel drama gezond eet? De Australische moeder Laleh heeft wel een idee en maakt van gezonde maaltijden ware kunstwerkjes.

Zelfs Jamie Oliver is fan van de creaties die Laleh op het bord van haar zoontje tovert. Hij is niet de enige: haar Instagram-account telt maar liefst 26.000 volgers. De geniaal opgemaakte borden zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens heel gezond. Nu is je kind iedere avond zo’n feestje voorschotelen misschien niet echt realistisch, maar een beetje inspiratie is nooit weg, toch?

Advertentie

kunstwerkjes-2

kunstwerkjes-3

kunstwerkjes-4

kunstwerkjes-5

kunstwerkjes

 

LEES OOK: GEZOND ETEN? ZO GEEF JE HET GOEDE VOORBEELD AAN JE KINDEREN

Beeld: Instagram.com/jacobs_food_diaries

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien