Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Deze vrolijke Frans laat zien hoe besmettelijk lachen is

De meeste mensen die je ’s ochtends in het openbaar vervoer treft, zijn niet echt zonnestraaltjes. Behalve deze man. En zijn ontzettend vrolijke lach werkt ook nog eens heel besmettelijk. 

De man stapt in de metro en moet ontzettend lachen om iets dat hij ziet op zijn tablet. En niet een beetje lachen, nee: hij giért het uit. De meeste mensen kijken in eerste instantie bevreemd naar het vrolijke tafereel, maar al snel heeft de man de lachers op zijn hand en komt de hele metro niet meer bij. Verplichte kost om te kijken als je een baaldag hebt!

Advertentie

Beeld:  Zie.nl, iStock

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien