Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Lepel Vol Liefde: Jeroen had kraakbeenkanker en kwam in een rolstoel terecht

Odette Schoonenberg had 3 verschillende soorten kanker tegelijk en besloot daarom een kookboek te maken voor lotgenoten. In Libelle’s tv-programma ‘Lepel vol liefde’ maakt ze met lotgenoten een maaltijd uit haar boek klaar. Deze aflevering: Jeroen is vader van 3 kinderen en kreeg vorig jaar te horen dat hij een zeldzame vorm van kraakbeenkanker heeft in zijn heup. Doordat hij zo weinig kon bewegen, kwam hij bijna 15 kilo aan. Nu is er 20 kilo af met hulp van Odette’s kookboek. 

Benieuwd naar A Spoonful of Love, het het kookboek dat Odette maakte met behulp van radiotherapeutisch oncoloog Baukelien van Triest? Je bestelt hem hier.
Advertentie

 

 

LEES OOK:

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien