Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Autistisch jongetje krijgt eerste knipbeurt van de leukste kapper ooit

Autistisch jongetje krijgt eerste knipbeurt van de leukste kapper ooit

De Britse Mason vindt naar de kapper gaan vreselijk. Hij gaat dan ook nooit, en als-ie toch moet, rent hij hard weg. Totdat hij kapper James Williams ontmoette. 

Mason kreeg een paar maanden geleden te horen dat hij autistisch is. Dat verklaart voor een groot deel zijn probleem met naar de kapper gaan. Het jongetje was echter hard toe aan een knipbeurt. Kapper James had het al een paar keer tevergeefs geprobeerd. Toen bedacht hij een geweldige oplossing: hij ging gewoon met schaar en al naast Mason op de grond liggen.

Advertentie

LEES OOK: WERELD AUTISME DAG – ‘DE DIAGNOSE VOELDE ALS EEN BEVRIJDING’

Ouders blij
Mason kon op die manier gewoon doorgaan met spelletjes spelen op zijn telefoon. Terwijl de twee samen middenin in de salon lagen, zette James de schaar erin. “Zijn allereerste goede knipbeurt ook. Ik vind het fijn dat ik zijn ouders blij heb kunnen maken. Nog een reden waarom ik zo van mijn werk houd”, schrijft de kapper op Facebook.

En zo zag het tafereel er uit:

 

Really want to thank Jamie Lewis Denine Davies to allow me to post this on my wall, the extremes you need to achieve…

Posted by James Williams on dinsdag 3 november 2015

Bron: Facebook

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien