Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit gebeurde er vandaag op Libelle Daily

Dit gebeurde er vandaag op Libelle Daily!

Eekhoorntjes ravotten in de sneeuw
Dit zijn toch echt de schattigste eekhoorntjes ooit! De kleine diertjes vermaken zich prima in de sneeuw. Althans, zo lijkt het… Lees het artikel hier.
eekhoorntjes

Advertentie

Interview met Victor ‘Magic’ Mids
We bellen vandaag met Victor Mids, de Hans Kazan van 2015, om hem te interviewen tijdens onze ‘LAT-lunch’. Hij een broodje parmaham met een glas jus d’orange. Wij een clubsandwich met een glaasje wit. Victor: “Verwondering vind ik de mooiste emotie”. Lees hier het interview.
Victor_Mids_Libelle

Kittens hebben lol op de glijbaan
Niets fijner dan een nieuwe week beginnen met een potje meditatief naar stoeiende kittens te kijken. Deze katten hebben de tijd van hun leven op een glijbaan. Bekijk hier de video!
kittens

“Een e-reader? Toch wel handig…”
Femke Sterken (34) is freelance journalist en columnist voor Libelle. Ze woont met Reinier en zoontje Max (1) in Amsterdam. Op Libelle Daily vind je iedere week haar column. Deze week vertelt ze dat ze een e-reader toch wel erg handig vindt. Lees hier haar column.
femke

5 koppels van wie je dacht dat ze nooit uit elkaar zouden gaan
Het is officieel: Katja Schuurman en Thijs Römer zijn uit elkaar. Welke Nederlandse beroemde koppels gingen hen voor? Bekijk hier het rijtje.
Katja_Schuurman_Thijs_Romer

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien