Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Spieren en botten houden van gezonde voeding

Wie zich lekker fit wil voelen beweegt voldoende en eet gezond. Groenten, fruit en… zuivel! Want zuivel zit boordevol voedingsstoffen zoals calcium, vitamine B2 en B12 en proteïne. Dat geeft een goed gevoel.

– Libelle samen met Campina –

Advertentie

Sporten voor de gezelligheid
We wandelen, fietsen, sporten en bewegen wat af. Bijna negen miljoen Nederlanders komen minstens één keer in de week flink in beweging. Niet alleen voor hun gezondheid (90%), maar óók voor de gezelligheid (80%). 48% van de sporters noemt zuivel als goede basis voor een sportief lijf.* Niet zo gek, want het zit van nature vol met belangrijke voedingsstoffen, zoals:

  • Calcium is nodig voor onderhoud van je botten.
  • Vitamine B2 en B12 dragen bij aan een goede werking van zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid.
  • Proteïne helpt bij de groei en het onderhoud van je spieren.

81% VAN DER NEDERLANDERS VINDT HET ‘GOEDE GEVOEL’ NA AFLOOP HET ALLERLEUKSTE AAN SPORTEN.Camp_HV_Melk_1000ml_2,5euro_va

campina melk Epke Zonderland over zuivel:
“Voor mij als topsporter is gewone basisvoeding zoals groente, fruit en zuivel essentieel. Zuivel bevat bijvoorbeeld proteïne; dit draagt bij aan de groei en het herstel van mijn spieren. Daarom drink ik Campina melk.” En daarom is Campina official supplier van NOC*NSF.

 

Campina

*Bron: onderzoek door PanelWizard, maart 2015

 

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien