Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Spieren en botten houden van gezonde voeding

Wie zich lekker fit wil voelen beweegt voldoende en eet gezond. Groenten, fruit en… zuivel! Want zuivel zit boordevol voedingsstoffen zoals calcium, vitamine B2 en B12 en proteïne. Dat geeft een goed gevoel.

– Libelle samen met Campina –

Advertentie

Sporten voor de gezelligheid
We wandelen, fietsen, sporten en bewegen wat af. Bijna negen miljoen Nederlanders komen minstens één keer in de week flink in beweging. Niet alleen voor hun gezondheid (90%), maar óók voor de gezelligheid (80%). 48% van de sporters noemt zuivel als goede basis voor een sportief lijf.* Niet zo gek, want het zit van nature vol met belangrijke voedingsstoffen, zoals:

  • Calcium is nodig voor onderhoud van je botten.
  • Vitamine B2 en B12 dragen bij aan een goede werking van zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid.
  • Proteïne helpt bij de groei en het onderhoud van je spieren.

81% VAN DER NEDERLANDERS VINDT HET ‘GOEDE GEVOEL’ NA AFLOOP HET ALLERLEUKSTE AAN SPORTEN.Camp_HV_Melk_1000ml_2,5euro_va

campina melk Epke Zonderland over zuivel:
“Voor mij als topsporter is gewone basisvoeding zoals groente, fruit en zuivel essentieel. Zuivel bevat bijvoorbeeld proteïne; dit draagt bij aan de groei en het herstel van mijn spieren. Daarom drink ik Campina melk.” En daarom is Campina official supplier van NOC*NSF.

 

Campina

*Bron: onderzoek door PanelWizard, maart 2015

 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien