Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

6 redenen waarom Lille zeker en bezoekje waard is + lezersaanbieding

Lille, een prachtige stad maar ook één van de meest onontdekte steden voor een stedentrip. En dit terwijl het op een prima rijafstand van Nederland ligt. Tijd om deze stad eens beter te bekijken. 

Er zijn 6 goede redenen om deze stad echt eens te bezoeken.

Advertentie

1. Lille wordt vaak gezien als een vieze grauwe industriestad waar je snel voorbij moet gaan. Niets is minder waar, tegenwoordig is het een prachtige stad.

2. Ruim een derde van de bevolking van Lille is, mede door de universiteit, onder de dertig jaar.

3. De inwoners van Lille vormen een prettige samensmelting tussen Fransen en Vlamingen. De meeste restaurants en de eetgewoontes zijn dat ook. Zo hebben de meeste restaurants een Franse keuken, maar valt er nog wel een Vlaams accent in te vinden. Producten als stoofvlees, speciaal bier en frieten zijn hier erg populair. De keuken van Lille laat zich misschien nog het beste omschrijven als een degelijke Franse keuken met een knipoog naar Vlaanderen.

4. Lille is voornamelijk een populaire bestemming om te winkelen. Van de grotere winkelketens tot bijzondere vintageshops en kleine boetiekjes: je komt ze in Lille allemaal tegen.

5. Lille wordt ook wel Rijsel genoemd. Net als veel steden in België heeft ook Lille namelijk een Nederlandse en een Franse naam. De Vlaamstalige Belgen zullen het in bijna alle gevallen over Rijsel hebben terwijl de Walen het weer over Lille hebben.

6. Lille wordt ook wel eens het Parijs van het noorden genoemd.

In Libelle 26 staat een hele mooie reisaanbieding waarmee je al vanaf €39 in Lille zit! 

Reis in een comfortabele touringcar met een ervaren chauffeur naar en van Lille.

Niet inbegrepen:

  • Reserveringskosten € 12,50 per boeking (verplicht)
  • Maaltijden
  • Drankjes

Vertrekdatum: uitsluitend zaterdag 3 september 2016

Op- en uitstapplaatsen: Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Sittard, Utrecht, Zaandam, Zwolle

Let op: u vertrekt in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 03.45 en 06.45 uur vanaf de opstapplaatsen. Aankomst Lille ca. 10.00 uur.

Rond ca. 19.00 uur vertrekken we weer richting Nederland. U heeft dus de hele dag de tijd om inkopen te doen. In de nacht van zaterdag op zondag bereiken we tussen 21.30 en 24.00 uur de uitstapplaatsen.

De vertrek- en aankomsttijden zijn onder voorbehoud, u ontvangt uw opstaptijd bij uw reisdocumenten.

Kras heeft een eigen parkeerplaats in Lille op ca. 300 m van de braderie, zodat u rustig uit en in de bus kunt stappen.

Informatie en reserveringen Bus dagtocht Lille

Boek online op Kras.
Bellen kan ook met Kras via tel 0900-9697 (70 cpg)
Kras is verantwoordelijk voor de reisuitvoering.
100% vertrek garantie

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien