Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Linda (36) nam een injectie om betere orgasmes te krijgen

De 36-jarige Linda is moeder van 2 kinderen en bovendien 1 van de 3 vrouwen in ons land die een orgasme-shot heeft laten zetten in haar vagina. “Door de injecties zijn mijn orgasmes sterker en duren ze langer”.

“Maar ik heb vooral minder incontinentieklachten”, zo zegt de vrouw.

Advertentie

Vooruit dan maar
Via een vriendin van haar schoonzus kreeg Linda een tijdje geleden de vraag: of ze een injectie met haar eigen bloed wilde zetten in haar vagina. Het klinkt in eerste instantie best vreemd, maar het zou haar betere orgasmes en minder urineverlies opleveren. Dat zag Linda wel zitten. “Die vriendin kende de artsen die de injecties uitvoeren. Ze zochten proefpersonen. Ik was er wel voor in. Ik hou sowieso wel van nieuwe dingen uitproberen.”

Na haar bevallingen kreeg ze veel last van urineverlies. “Tijdens het dansen of bij een nies verloor ik veel urine. Soms moest ik mijn hand er echt onder houden. Heel vervelend.” Ze hoopte dat de injectie haar leven zou veranderen. Wat er precies werd gedaan? Linda kreeg eerst een verdoving rond haar clitoris. Daarna werd er uit haar arm bloed afgenomen. Dat bloed ging in een speciale centrifuge dat bloedplaatjes uit het bloed haalt. Die worden terug gespoten in de clitoris en vagina.

Prijs
En tot nu toe vallen de resultaten niet tegen. “Het is niet wereldschokkend, maar ik merk dat mijn orgasmes heftiger zijn en wat langer duren.” De injecties werken zo ongeveer een jaar. Of ze daarna teruggaat voor meer? De kosten voor injecties zijn vrij hoog. Linda kreeg de eerste injecties gratis, omdat ze meedoet aan een proef. “Duizend euro heb ik er niet voor over; maar als het voor minder kan, ga ik er zeker over nadenken.”

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Transgenders trouwden eerder als man en toen nog eens als vrouw.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien