Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Maandag 9 februari in beeld

Het pluimvee in Nederland mag sinds gisteren weer naar buiten. Kippen en hanen moesten lange tijd binnenblijven vanwege de vogelgriep, maar mochten vanmorgen dus weer vrij rondlopen. 

Verder in het nieuws op maandag 9 februari:

Advertentie

VenD
Warenhuisketen V&D is gered. Sun Capital (de eigenaar van V&D), de banken en de verhuurders van de winkelpanden zijn tot een akkoord gekomen over het reddingsplan.

 

Blokker_Libelle
Blokker wil de banen schrappen van circa 440 werknemers. De ontslagen vallen bij ongeveer 250 eigen winkels, de helft van het totaal aantal eigen Blokker-winkels. Het aantal werknemers dat zijn baan kwijtraakt, is rond de 6 procent van het totaal aantal werknemers.

 

Bloemen_Libelle
Twee inbrekers die spijt kregen, hebben een bloemetje bezorgd bij de gedupeerde eigenaar van een bedrijf in Galder (Noord-Brabant). Ook de gestolen tuinmachines kwamen de Tilburgers (27 en 32 jaar) terugbrengen.

Beeld: Getty

 

Vrachtwagens_Libelle
Drie zelfrijdende vrachtwagens op de openbare weg in de buurt van Zwolle. Het gaat om een proef waarbij de trucks in colonne tussen het andere verkeer rijden. Nederland is het eerste land waar zelfrijdende vrachtwagens op de openbare weg worden getest.

Bron: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien