Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Madonna valt – en 5 andere opmerkelijke valpartijen

Oei! Madonna maakte gisteren een behoorlijke smak tijdens de Brit Awards. Gelukkig bleef de 56-jarige Queen of Pop ongedeerd en kan iedereen er nu om lachen. Stiekem is het natuurlijk ook best grappig. We zetten daarom nog 5 andere leuke valpartijen voor je op een rij.

Tja, artiesten zijn soms net echte mensen. Maar dan wel op torenhoge hakken en gehuld in lange capes. Je ziet Madonna in bovenstaande video steil achterover vallen en geen enkele danser is in staat haar op tijd op te vangen. Au!

Advertentie

Op Instagram legt Madonna uit wat er misging. Ontwerper Armani is weliswaar verantwoordelijk voor de cape, maar die zat gewoon een beetje te strak. Ze schrijft: “Maar niks kan me stoppen en liefde kreeg me weer op de been. Bedankt voor de goede wensen. Ik ben in orde!” Als een echte pro stond ze na een paar seconden weer op, al verdween ze daarna wel even kort achter de coulissen om bij te komen.

5 Andere leuke valpartijen
Welke andere beroemdheden lieten hun menselijke kant zien (maar bleven ongedeerd)?

1. Jennifer Lawrence
Actrice Jennifer Lawrence is dé stuntelkoningin van de Oscars. In 2013 viel ze op weg naar het podium, toen ze de award voor beste actrice in ontvangst mocht nemen (voor Silver linings playbook). Vorig jaar struikelde ze op de rode loper. In deze video (vanaf 1:08) geeft ze net als Madonna de schuld aan haar kleding.

2. Prinses Beatrix
Zelfs onze prinses, toen nog koningin, struikelt wel eens als er camera’s in de buurt zijn. Kan gebeuren!

3. Lady Gaga
Een piano is ook niet om op te staan, Lady Gaga. Gelukkig kan ze er zelf ook heel hard om lachen.

4. Sophie Hilbrand
Dit zag er best pijnlijk uit: Sophie Hilbrand viel tijdens het presenteren van de Nationale IQ Test. Sophie wilde net een vraag stellen aan het ‘tweelingenvak’ toen ze voorover viel. De presentatrice krabbelde snel op en stelde ook haar moeder gerust die in het publiek zat. “Ik zei nog zo tegen mijn stylist, Lisa, doe nou geen hakken aan”, grapte Sophie. Uiteindelijk bleek de val geregisseerd voor een vraag in de quiz.

5. Anneke Grönloh
“O lieverd! Heb je pijn?”, vraagt presentatrice Linda de Mol aan zangeres Anneke Grönloh, die verkleed als Tina Turner van de trap valt in het programma Love letters. De vrouwen hebben nog anderhalf uur in een deuk gelegen om de valpartij.

Bron: YouTube, Dailymotion, RTV Noord

 

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien